Buffet "St. Charles"
(vanaf 30 personen)
Huisgemaakte salades
- Tortellini pasta met groenten en tonijn
- Aardappelsalade met spekjes en bieslook
- Penne pasta salade met tomaat en prei
- Huzarensalade met rundvlees
Koude specialiteiten
- Gebakken champignons met balsamico crème
- Italiaanse Coppa di Parma met Parmezaans
- Italiaanse Parma ham met meloenpartjes
- Kaas gevulde olijven / peperoni
- Gedroogde tomaatjes met knoflook
- Gegrilde rosbiefplakjes met rucola sla
- Gegrilde karbonade met tonijnsaus
- Gegrilde kipfilet met salsa sausje
- Gevulde eieren
- Fruitcocktail / meloenpartjes
Rauwkost salades
- Tomaatpartjes met Gorgonzola kaas
- Gegrilde courgette / venkel met basilicum
- Selderij salade met appel
Vis specialiteiten
- Noorse garnalen / krab met citroen dressing
- Gegaarde zalmfilet met whisky sausje
- Gerookte forelfilet met verse dille
- Nieuwe maatjes haring met uitjes
- Gerookte zalmfilet met kappertjes en rode ui
- Gerookte makreelfilet met peperkorrel
- Tonijnsalade of tonijn carpaccio
- Ravigotte saus / cocktailsaus
Warm vlees
- Varkenshaasje in paprika roomsaus
- Rundvleespoulet in rode wijnsaus
(of andere soorten naar keuze)
Brood en boter assortiment
- Stokbrood / Italiaans Ciabatta brood
- Kruidenboter / Kruidenkaas / Tapenade