Café & terras

Gezelligheid kent geen tijd

Gelegen op de hoek van de Vlasstraat en de Kloosterstraat in Heythuysen treft u eetcafé en feesttapperij De Tump. U kunt het niet missen. Het karakteristieke witte pand heeft de uitstraling van een moderne horecagelegenheid. Eenmaal binnen voel en ervaar je de horecageschiedenis van ons bedrijf. En dat is niet vreemd. De Tump is immers al vele decennia een begrip in de regio.

Het is er gezellig en er heerst een gemoedelijke sfeer. De warme aankleding en het gemakkelijke meubilair zorgen voor een comfortabel gevoel. U voelt zich er direct thuis.

Natuurlijk is eetcafé en feesttapperij De Tump van alle markten thuis. Even heerlijk dineren met vrienden? Een kopje koffie of gewoon een lekker glas bier en een goed gesprek? Het maakt niet uit. U bent van harte welkom.

Het team van eetcafé en feesttapperij De Tump staat voor u klaar. Quality-time voor onze klanten, dat is waar wij naar streven.

Gedurende de zomermaanden is het goed toeven op ons knusse terras waar u onder het genot van een heerlijk hapje of een goed glas kunt genieten van de bedrijvigheid en levendigheid van winkelcentrum Heythuysen.

Proef de sfeervolle ambiance

  • slideshow-cafe3
  • slideshow-cafe2
  • slideshow-cafe1
  • slideshow-cafe4

U bent van harte welkom!

Reserveren wordt aanbevolen en is snel geregeld via