Buffet "St. Nicolaas"
(vanaf 40 personen)
Huis gemaakte salades
- Tortellini pasta met groenten en tonijn
- Italiaanse penne pasta met tomaat
- Vlinder pasta met salami / kaas
- Spaanse aardappelsalade met Chorizo
Goenteproducten
- Vers gebakken champignons met knoflook
- Gegrilde courgette / venkel met basilicum
- Tomaat partjes met Fetta kaas en rode ui
- Griekse salade met yoghurt dressing
- (IJsbergsla / komkommer / ui / kaas / olijven / mais)
Koude specialiteiten
- Rundvlees carpaccio met Parmezaanse kaas
- Spaanse Serano ham met meloen
- Italiaanse Coppa di Parma met balsamico
- Gegrilde karbonade met tonijnsaus
- Spaanse gehaktballetjes met salsa dip
- Gegrilde rosbief plakjes met rucola sla
Tapas producten
- Italiaanse balsamico uitjes
- Artisjokken met French dressing
- Kaas gevulde olijven / peperoni / champignon
- Gedroogde tomaatjes met knoflook
- Olijvenmix met artisjok
- Olijvenmix met Griekse kaas
Vis specialiteiten
- Garnalen / krab met limoen dressing
- Gerookte zalm carpaccio met rode ui
- Gepocheerde zalmfilet met whiskysaus
- Verse tonijn carpaccio
- Gerookte makreelfilet met tuinkruiden
- Cocktail / ravigotte sausjes
Warm vlees
- Kipfilet reepjes met roerbak groenten (Bereiding aan buffet in electro pan live Cooking)
- Espetada da Madeira (gekruid rundvleesspies op lauriertak, bereiding op BBQ grill)
(of andere soorten naar keuze)
Kaas plateau / Fruit
- Italiaanse Picorino kaas
- Spaanse Manchego kaas
- Portugese Curado kaas
- Verse fruit salade
Brood en boter assortiment
- Stokbrood / Italiaans Ciabatta brood / Rustiek brood
- Kruidenboter / Kruidenkaas / Tapenade
Dessert
- Wijnglaasjes afgevuld met Crème Catalana en Panna Cotta